aláöltözetek Meleg időjáráshoz

Legtöbben a meleg időjárás beköszöntével szeretnek motorozni, ezért erre az időszakra ajánlunk ruházatot elsőként. A nyári kánikulában a legjobb választás a COOLER nyári motoros aláöltözetünk, ezt már nagyon sok vásárlónk megerősíti. Finom, lágy, hűs, selymes tapintású, erős izzadáskor is kényelmes, gyorsan szárad és garantáltan nem kell aggódnunk a kellemetlen szagok miatt. A szettekhez ajánljuk a 3D TECH technikai fehérneműinket a teljes kényelemért. A pamut alsók ugyan gyorsan felszívják az izzadságot, de lassan száradnak, nem jól szellőznek, nedves fehérneműben pedig nem kényelmes motorozni. A könnyű, speciális szerkezetű fehérneműk ideális kiegészítői a nyári viseleteknek. Olyan érzés, mintha nem is lenne rajtunk alsó. Nagyon gyorsan száradnak, túrán ez is nagy előny. A motoros maszk segíti a nedvesség elvezetését, antibakteriális anyaga pedig fejünket és a sisakot is frissen tartja, kényelmesebbé teszi a bukó viselését melegben. Ugyanez a szerepe az Aktív sapkának, ha valaki nem kedveli a maszkot. A COOLER esetében, ha két méret között van, javasoljuk a kisebb méretet. Az az optimális, ha a testre szépen rásimul. Ha lötyög vagy feszül, funkcióvesztéssel, kényelmetlenséggel jár. A technikai fehérneműknél bizonytalanság esetén inkább a nagyobb méretet válassza, egy kicsit szűkebb a kötése, mint a normál fehérneműknek. További részleteket a termékeknél talál. 

aláöltözetek átmeneti időjáráshoz

Tavasszal, ősszel, de akár nyáron is előfordul, hogy nagyobb hőmérséklet-ingadozásnak vagyunk kitéve. Az átmeneti motoros ruházatok kellemes hőkiegyenlítő funkciójukkal erre a problémára nyújtanak megodást. A többféle szinben kapható DRY a motoros túrázóknak alapdarab. A variációkat a termékre kattintva érheti el. Kiegészítésképpen itt is ajánlatos a technikai alsóneműk viselete. A 3D TECH fehérneműkön túl javasoljuk az úgynevezett “zero layer” 3D TECH ujjatlan, rövid ujjú és a hosszú ujjú aláöltözetet, amit bármelyik ruházatunk alatt hordhat plusz rétegként, ha szükség van rá. Rendkívül könnyűek, vékonyak, gyorsan vezetik a nedvességet, gyorsan száradnak és mindegyik ruházatunkkal kitűnően “együttműködnek”. Ezek az aláöltözetek pl normál póló alá felvéve is sokkal kényelmesebb motorozást tesznek lehetővé. Persze a komplett valódi technikai ruházatnál nincs jobb választás, aki megtapasztalta, az tudja. További részletek a termékeknél.

Hideg időjáráshoz ajánljuk

Tulajdonképpen egész évben motoros szezon van, csak megfelelő ruhát kell választanunk. A őszi/téli motoros aláöltözeteink garantálják az élményt a zordabb időben is. Ha szeret sokat hegyi túrára menni, északabbra motorozik, akkor ezekre akár nyáron is szüksége lehet. A prémium minőségű merinóból készült aláöltözetünk, az EXTREME WOOL a legmelegebb ajánlatunk. A következő a THERMO, ami kora tavaszi, őszi motorozáshoz, illetve nyári hegyi túrákhoz is jól jöhet. A THERMO szintén alapdarab motorosoknak is. A merinó kiegészítőink, a maszk, a csősál, merinó kesztyű növelik a hőérzetet és vékony anyaguk miatt nagyon kényelmesek, nincs az embernek “kitömött” érzése. A kesztyű szorosan illeszkedik a kézhez, melegít és elvezeti a nedvességet és könnyen belecsusszan a motoroskesztyűbe.  A merinó fehérneműinket is ajánljuk figyelmükbe, nagy mértékben növelik a hőérzetet, ugyanakkor gondoskodnak a megfelelő szellőzésről és nedvesség-elvezetésről a hideg időszakokban is. 

Biztonságos, kényelmes, élményekkel teli motoros kalandokat kívánunk mindenkinek!