TERMÉKEINK KEZELÉSI ÚTMUTATÓJA

A termoaktív ruházat kezelése nem bonyolult dolog, csak egy kis odafigyelést igényel, hogy hosszú ideig szép állapotban használhassa a termékeinket. Itt összefoglaljuk a gyár ajánlatát és saját tapasztalatainkat, hogy segítsük vásárlóinkat.

Minden termékünk gépben mosható! Mosóport NE használjon, mert apró szemcséi öblítés után is a mikroszálak között ragadhatnak, ami irritációt okozhat! Mosópor helyett az olcsó folyékony mosószert ajánljuk, ami tökéletesen megfelel.

A legtöbb termékünk alacsony hőfokon 40°-on mosható.

A gyapjút tartalmazó, azaz EXTREME WOOL, ACTIVE WOOL és COMFORT WOOL termékeket csak 30°-on ajánlatos mosni, de 40 fokos víz sem okozott jelentős károsodást. Ami tapasztalható volt, hogy bizonyos mértékben veszített anyaga a lágyságából, de viselése ugyanolyan kényelmes maradt.

Semelyik termékünkhöz ne használjon fehérítőt, mert károsítja az anyagszerkezetet! A tapasztalat azt mutatja, hogy esetleges foltok is könnyen kijönnek, ha viszont makacs szennyeződés került a ruhára, akkor csak kézzel, szappannal vagy folyékony mosogatószerrel próbáljuk finoman kidörzsölni!

A gyár nem javasolja az öblítő használatát, de mi ezt is kipróbáltuk és semmilyen kárt nem tapasztaltunk a ruházatban, a termékek anyaga a szokásos puha felületű maradt. Ha valaki szereti ilyen módon kezelni ruháit mosás után, az is meg teheti, csak kis mennyiséget használjon!

Kifejezetten ügyeljen, hogy csak finom ruhákkal mossa együtt a termékeinket. Cipzár, csat, éles fém gomb, szegecsek, fém díszek, tépőzár kárt tehetnek a termékben mosás és viselés közben is!

Sugárzó hőtől tartsa távol termékeinket! Szárítógépben egyik termékünket se szárítsa!

Termékeink nem igényelnek vasalást, nem is tesz jót az erős hő, ezért kerüljük! Szépen kirázva, kisimítva kezdjük meg a szárítást, az eredmény tökéletes lesz. Valamennyi termékünk formatartó, ilyen tekintetben a szárítás nem igényel extra figyelmet.

Ha kérdése, észrevétele van, keressen minket a KAPCSOLAT oldalon megadott elérhetőségeink egyikén!