Futóruházat kollekciónkban megtalálod a megfelelő ruházatot minden időre és minden terepre! Optimális felszereléssel még gyorsabban futhatsz és még tovább bírod, semmilyen időjárás nem akadály. Fedezd fel futópólóinkat, futófelsőinket, városi és terepfutásra is alkalmas futónadrágjainkat, futópulóvereinket! Hideg, csapadékos időben aláöltözeteink és futókabátjaink kitűnő védelmet nyújtanak, hogy csak a teljesítményre tudj figyelni. Válogass nálunk és döntsd meg saját rekordjaidat! 

Tartalom:

Futómezek, futópólók, futófelsők

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Kiemelt termékeink

TAIGA Pro Tech Női kapucnis sportpulóver – Arany

32.590Ft

  • Technikai pulóver sportoláshoz
  • Windshell membrán véd a szél- és enyhe eső ellen
  • Thermo Pro légáteresztő, termoaktív anyag
  • Puha mikropolár bélés, kiváló hőkomfort
  • Rugalmas, ergonómikus és illeszkedő kialakítás
  • Hosszított hátrész, tenyérpánt, 2 cipzáras zseb
Cikkszám: TAI_PUL_W-3 Kategóriák: , , , Címke:
Tovább

TAIGA Pro Tech Férfi kapucnis sportpulóver – Arany

32.590Ft

  • Technikai pulóver sportoláshoz
  • Windshell membrán véd a szél- és enyhe eső ellen
  • Thermo Pro légáteresztő, termoaktív anyag
  • Puha mikropolár bélés, kiváló hőkomfort
  • Rugalmas, ergonómikus és illeszkedő kialakítás
  • Hosszított hátrész, tenyérpánt, 2 cipzáras zseb
Cikkszám: TAI_PUL_M-3 Kategóriák: , , , Címke:
Tovább

Futónadrágok

Itt megtalálod a kedvenc futónacid, akár rövid nyári kompressziós futónadrágot keresel, akár jó meleg téli thermonadrágot. Vannak könnyű súlyú szélálló, vízálló membrános futónadrágok is azoknak, akiket a rossz idő sem állít meg. Egyszerű olcsóbb edzőnadrág is kapható nálunk, amit egy aláöltözet alsóra felkapva már indulhatsz is ki futni a városban, de a terepen is. Csak rajtad múlik, mozdulj be!

Futópulóverek

Az egyszerű, olcsóbb sportpulóverektől a Tecnostretch, Polartec Alpha Direct, eVent membrán technológiákkal készült profi, könnyű súlyú technikai pulóverekig találhatsz nálunk sokféle futópulóvert, amely kényelmes második rétegként fog védeni a hidegben. Válaszd ki a neked megfelelőt és hozd ki magadból a legtöbbet!

Aláöltözetek és kiegészítők

A rendszeres futók tudják: hiába van profi futónadrágod, pulcsid, futócipőd, ha futás közben fázik a fejed, a szél a nyakadba fúj, a kezed kicserepesedett a hidegtől, ha nem kényelmes a futózoknid, a bugyid, az alsónadrágod az első intenzív 500 méteren nedvessé válik és végig az is marad, ráadásul csúszkál, így 10 méterenként igazgatni kell, az aláöltözeted egyszer hideg, egyszer meleg, ha izzadsz viszket a bőröd benne. Ennek vége! Olyan aláöltözeteket és kiegészítőket ajánlunk, amiben garantáltan megoldódnak ezek a problémák. Kínálatunkban találsz maratonfutók által tesztelt sportalsóneműket, prémium aláöltözeteket, merinó sportsapkát, merinó csősálat, sportkesztyűket és futózoknikat széles választékban. Tedd próbára kiegészítőinket is! Nem fogsz csalódni.